Over ons

Wie zijn wij

Over ons

Aquaria van Wolferen is een toonaangevend bedrijf in de Aquarium bouw. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in de bouw en design van ( speciale) aquaria en homaria. Dit is begonnen in 1974 onder de naam Pretoria Aquarium onder leiding van Dhr. D.J van Wolferen.
Door de jaren heen is dit uitgegroeid tot een professioneel aquarium bouw bedrijf wat in 2007 verder is ontwikkeld door Dhr. L.van Wolferen en ook in heel Nederland en België op de kaart is gezet.
Tegenwoordig leveren wij aan zowel particulieren als winkeliers en bedrijven , restaurants Enz, zowel grote projecten als kleine projecten in ieder gewenst design
Daarnaast bieden wij ook alle merken en producten aan, waardoor wij een compleet pakket kunnen bieden aan de klant.

Indien u bij ons een aquarium aanschaft bieden wij u de mogelijkheid om éénmalig tegen de laagste prijsgarantie* alle toebehoren te kopen, van nagenoeg alle bekende merken.
* mail of bel voor de voorwaarden.

Alles is bespreekbaar bij ons !!
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen via:
Tel:0650220246
Of via het contact formulier
We zien uw aanvraag graag tegemoet
showroom adres: korte bunder 3 in hoeven , let op alleen op afspraak !!
bankgegevens iban nr NL15RABO0133483134 tav aquaria van wolferen.
Mvg, Leo van Wolferen

Nieuwe bedrijfsloods

Eindelijk hebben we onze nieuwe bedrijfsloods in gebruik genomen na een wat langere bouwtijd van 1,5 jaar ,we kunnen nu de productie capaciteit verhogen. Ook hebben we een 2e polyslijp machine aangeschaft zodat we de productie altijd in eigen beheer hebben. Daarnaast hebben we een boven loopkraan gemonteerd met een zuignap zodat we hier ook de wat grotere bakken makkelijker kunnen bouwen.
Op het moment zijn we hier nu 120 aquaria aan het produceren, welke voorzien zijn van filter schotten en helemaal rondom poly geslepen zijn.
Contact

Contact

Adres: Korte Bunder 3, 4741 TV Hoeven
Telefoon: 06 50220246
Email: info@aquariavanwolferen.nl
Bezoek uitsluitend alleen op afspraak

nl_NLDutch